• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Luxaflex PowerView® Automation

Luxaflex PowerView® Automation

Ontdek de ultieme gemak en controle met Luxaflex PowerView® Automation. Bij Leeuwenkamp Woninginrichting bieden wij de nieuwste innovatie in raamdecoratie, waarmee je jouw gordijnen en jaloezieën moeiteloos kunt bedienen met één druk op de knop.

Wat maakt Luxaflex PowerView® Automation zo bijzonder?

Deze geavanceerde technologie stelt je in staat om je raamdecoratie volledig te automatiseren en te programmeren op basis van jouw voorkeuren en levensstijl. Met de PowerView® Hub en de PowerView® App kun je jouw raambekleding eenvoudig bedienen via je smartphone, tablet of zelfs met je stem via spraakgestuurde assistenten zoals Google Assistent of Amazon Alexa.

Leeuwenkamp Woninginrichting

Met Luxaflex PowerView® Automation kun je de lichtinval en privacy in je huis nauwkeurig regelen, zelfs wanneer je niet thuis bent. Stel scènes in die automatisch worden geactiveerd op specifieke tijden van de dag, zoals het openen van de gordijnen in de ochtend of het sluiten van de jaloezieën bij zonsondergang. Hierdoor kun je genieten van het comfort, de energie-efficiëntie en de veiligheid die PowerView® Automation biedt.

Luxaflex PowerView® Automation

Voordelen van de PowerView® Automation

Bij Leeuwenkamp Woninginrichting begrijpen we dat gemak en controle essentieel zijn in je dagelijks leven. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment Luxaflex producten die compatibel zijn met PowerView® Automation, waaronder horizontale jaloezieën, plisségordijnen, duette® shades en meer. Hierdoor kun je jouw hele woning harmoniseren met geautomatiseerde raambekleding die naadloos aansluit bij je interieurstijl.
Luxaflex PowerView® Automation is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De bedieningssystemen zijn draadloos en discreet geïntegreerd in de raambekleding, waardoor er geen storende kabels of koorden zichtbaar zijn. Hierdoor behoud je een strak en opgeruimd interieur.

Neem contact op met ons

Wacht niet langer en ontdek de kracht van Luxaflex PowerView® Automation bij Leeuwenkamp Woninginrichting. Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het integreren van PowerView® Automation in je raamdecoratie, zodat je kunt genieten van ultiem comfort en controle in je woning.

Maak snel een afspraak om in onze winkel langs te komen of neem telefonisch contact met ons op via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ons natuurlijk ook berichten via het contactformulier.

Luxaflex is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Met Luxaflex PowerView® Automation geniet je niet alleen van ultiem gemak, maar ook van duurzaamheid en betrouwbaarheid.