• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Luxaflex Kopen

Luxaflex

Op zoek naar Luxaflex in Haarlem, Vijfhuizen, Heemstede, Hoofddorp, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Cruquius, Assendelft, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Bloemendaal, Badhoevedorp, Heemskerk, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Overveen, Spaarnwoude, Spaarndam-West, Uitgeest, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Vogelenzang, Bennebroek, Velserbroek, IJmuiden, Wijk aan Zee, Wormerveer, Zwanenburg? Sinds 1977 biedt Leeuwenkamp Woninginrichting ongeëvenaarde service in deze regio. Als Inspiration Dealer van Luxaflex zijn wij dé specialist in raamdecoratie en woninginrichting die jouw verwachtingen overtreft.

Waarom kiezen voor Luxaflex bij Leeuwenkamp Woninginrichting?

Luxaflex is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en uitstekende functionaliteit. Als Inspiration Dealer hebben wij een uitgebreid assortiment Luxaflex-producten, waardoor we je kunnen voorzien van de nieuwste collecties en innovaties op het gebied van raamdecoratie.

Leeuwenkamp Woninginrichting

Bij Leeuwenkamp Woninginrichting begrijpen we dat raamdecoratie een cruciale rol speelt in de uitstraling van je interieur. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de perfecte Luxaflex-producten. Of je nu horizontale jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, Duette® Shades of andere raamdecoratie nodig hebt, wij hebben de expertise om jouw wensen om te zetten in prachtige realiteit.

luxaflex kopen

Luxaflex kopen in de omgeving

Dus, als je op zoek bent naar Luxaflex in Haarlem, Vijfhuizen, Heemstede, Hoofddorp, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Cruquius, Assendelft, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Bloemendaal, Badhoevedorp, Heemskerk, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Overveen, Spaarnwoude, Spaarndam-West, Uitgeest, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Vogelenzang, Bennebroek, Velserbroek, IJmuiden, Wijk aan Zee, Wormerveer, Zwanenburg, zoek dan niet verder dan Leeuwenkamp Woninginrichting. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment Luxaflex-producten. Als Inspiration Dealer hebben wij de nieuwste trends en innovaties voor jou beschikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij zijn er trots op om jouw partner te zijn in het realiseren van jouw droominterieur met Luxaflex.

Neem contact op

Benieuwd naar onze verzameling Luxaflex omgeving Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Maak dan snel een afspraak om in onze winkel langs te komen of neem telefonisch contact met ons op via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ons natuurlijk ook berichten via het contactformulier.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de regio Haarlem hebben we een solide reputatie opgebouwd. Onze klanten vertrouwen op onze uitstekende service en vakmanschap bij het leveren en installeren van Luxaflex-producten. Van het moment dat je onze showroom binnenstapt tot aan de vakkundige installatie, staan wij garant voor een zorgeloze en bevredigende ervaring.