• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Luxaflex Duette® Shades

Luxaflex Duette® Shades

Op zoek naar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en energie-efficiëntie? Ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van Luxaflex Duette® Shades in Vijfhuizen, Heemstede, Hoofddorp, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Cruquius, Assendelft, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Bloemendaal, Badhoevedorp, Heemskerk, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Overveen, Spaarnwoude, Spaarndam-West, Uitgeest, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Vogelenzang, Bennebroek, Velserbroek, IJmuiden, Wijk aan Zee, Wormerveer, Zwanenburg! Bij Leeuwenkamp Woninginrichting bieden wij een uitgebreide collectie Duette® Shades van Luxaflex, die je huis transformeren met hun elegante ontwerpen en geavanceerde technologie.

Wat maakt Luxaflex Duette® Shades zo speciaal?

Deze unieke raambekleding combineert de schoonheid van zacht geplooide stoffen met de isolerende eigenschappen van de honingraatstructuur. Het innovatieve ontwerp zorgt voor een luchtlaag tussen de stoffen lagen, waardoor een isolerende barrière ontstaat die helpt om de warmte buiten te houden in de zomer en de kou buiten te houden in de winter. Dit resulteert niet alleen in een comfortabeler binnenklimaat, maar kan ook helpen om energie te besparen en je energierekening te verlagen.

Leeuwenkamp Woninginrichting

Bij Leeuwenkamp Woninginrichting begrijpen we dat raamdecoratie een essentieel onderdeel is van je interieur. Daarom bieden wij een uitgebreide keuze aan Luxaflex Duette® Shades in diverse stijlen, kleuren en transparanties. Of je nu op zoek bent naar een lichte filtering van het zonlicht of volledige verduistering, wij hebben de perfecte Duette® Shades die passen bij jouw behoeften en voorkeuren.

Luxaflex Duette® Shades

Enkele belangrijke productdetails van Luxaflex Duette® Shades zijn:

  1.  Energiewinning: Dankzij de honingraatstructuur bieden Duette® Shades uitstekende thermische isolatie, waardoor warmteverlies in de winter en warmtetoename in de zomer wordt verminderd.
  2. Geluidsdemping: De luchtlaag in de honingraatstructuur helpt ook bij het absorberen van geluid, waardoor een rustige en serene sfeer in jouw ruimte wordt gecreëerd.
  3. Veelzijdigheid in bediening: Luxaflex Duette® Shades zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsopties, zoals koordbediening, LiteRise® en PowerView® Motorisation, voor extra gemak en comfort.
  4. Veiligheid en kindvriendelijkheid: Luxaflex Duette® Shades zijn ontworpen met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten en bieden diverse kindveilige bedieningsopties.

Luxaflex is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. De Duette® Shades van Luxaflex worden met de grootste zorgvuldigheid vervaardigd om aan de hoogste standaarden te voldoen. Bij Leeuwenkamp Woninginrichting garanderen wij dat je kunt genieten van de duurzaamheid en functionaliteit van je Luxaflex Duette® Shades voor vele jaren.

Neem contact op

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Leeuwenkamp Woninginrichting en ontdek ons uitgebreide assortiment Luxaflex Duette® Shades. Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte Luxaflex Duette® Shades die jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Maak snel een afspraak om in onze winkel langs te komen of neem telefonisch contact met ons op via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ons natuurlijk ook berichten via het contactformulier.

Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste Duette® Shades voor jouw ruimte. Ze kunnen je adviseren over de verschillende opties, zoals transparantie, bedieningssystemen en stoffen, om ervoor te zorgen dat je de Luxaflex Duette® Shades krijgt die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.