• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Kendix gordijnen

Kendix gordijnen bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Bent u op zoek naar luxe gordijnen maar met een subtiel randje? Zoekt u iets exclusiefs voor uw interieur? Dan zijn Kendix gordijnen bij Leeuwenkamp Woninginrichting iets voor u! Kendix gordijnen staan bekend om hun esthetische waarde die modern en chique aanvoelt. Al meer dan 60 jaar maakt Kendix gordijnen van hoge kwaliteit die bekend is over de hele wereld. In onder andere hotels, restaurants, kantoren en meer vindt u over de hele wereld vKendix gordijnen. Zo ook bij Leeuwenkamp in Haarlem. Onze experts helpen u met alle plezier verder!

Het mooie van Kendix gordijnen

Om van uw huis in Haarlem een echt thuis te maken, moeten er verschillende dingen gebeuren. Het kiezen van de juiste gordijnen is hierin van belang. Daarom heeft Leeuwenkamp verschillende gordijnen van Kendix in het assortiment. Wij zijn trots dat wij dit merk gordijnen aanbieden dat is ontwikkeld door mensen met visie en een scherp oog voor detail. Leeuwenkamp heeft in de regio Haarlem een breed aanbod aan Kendix gordijnen.

Service aan huis in Haarlem bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Al meer dan 40 jaar is Leeuwenkamp Woninginrichting een familiebedrijf in de regio Haarlem. Elke nieuwe generatie krijgt de liefde en de expertise voor het vak mee. Zodoende zijn wij in de regio Haarlem een echte specialist op het gebied van Kendix gordijnen. Service vinden wij hierin het belangrijkst. Wij komen dan ook met alle plezier bij u thuis in de regio Haarlem een meting doen en de mogelijkheden bespreken. Neem snel contact op met onze specialisten.

Neem contact met ons op voor Kendix gordijnen

Klaar voor wat exclusiviteit in uw huis in Haarlem met Kendix gordijnen? Kom dan naar Leeuwenkamp Woninginrichting! Onze specialisten denken graag met u mee om tot de juiste selectie gordijnen te komen. Wij komen ook graag bij u langs in Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, IJmuiden en Hoofddorp. U belt ons op 023 – 535 8003. U mailt ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. Dan nemen wij snel contact met u op!

Voordelen van Kendix gordijnen kopen bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Altijd al luxe maar subtiele gordijnen in uw huis in Haarlem willen hebben? Dan krijg je bij Leeuwenkamp in Haarlem enkele extra voordelen.

  • Gratis meting
  • Service aan huis in de regio Haarlem
  • Vakkundig advies over Kendix gordijnen
  • Professionele plaatsingsservice
  • Afspraak in de winkel mogelijk