Nieuwe technologie Luxaflex zonwering

Volledig koordloze bediening

NIEUWE TECHNOLOGIE LUXAFLEX ZONWERINGKoorden zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise®-systeem. Beweeg met uw hand via de onderlat de raamdecoratie moeiteloos omhoog en omlaag. LiteRise® is bijzonder veilig en biedt tegelijkertijd extra gebruikscomfort en een aantrekkelijke strakke vormgeving.
Dankzij de soepel bewegende koorden van de SmartCord® bediening kunt u de raamdecoratie met uitzonderlijk gemak optrekken en laten zakken en wordt er volledig tegemoetgekomen aan uw comfort- en veiligheidsvereisten.

SmartCord® en LiteRise® bediening is mogelijk op Plissé en Duette® Shades, LiteRise® bediening is mogelijk op Horizontale Jaloezieën en Rolgordijnen.

Volledig electrische bediening

NIEUWE TECHNOLOGIE LUXAFLEX ZONWERINGVeel Luxaflex® producten zijn ook leverbaar met een elektrisch bediening. Hiermee kunt u het product met één druk op een knop bedienen. Met een afstandsbediening of wandschakelaar zijn trekkoorden overbodig. Daarmee verbetert u zowel het gebruiksgemak als de veiligheid in uw huis aanzienlijk. PowerRise® bediening is mogelijk op Plissé Shades, Duette® Shades en Silhouette® Shades.
 
 
 
 

De nieuwe technologie Luxaflex zonwering

Aanbieding tot 30 juni 2015

Luxaflex koordloze bediening

Luxaflex volledig electrische bediening

Alle Acties