• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Fractions

Nieuw bij leeuwenkamp te koop

Er zijn veel manieren om lichttoetreding en daarmee ook sfeer in een ruimte te bepalen. Fractions biedt daarvoor een geheel nieuwe dimensie en laat u genieten van de speelse manier waarop de lichttoetreding geregeld kan worden. In een handomdraai kan de lichtinval of inkijk worden veranderd. U creëert steeds zelf weer de sfeer. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De strakke panelen zijn een echte eyecatcher en zorgen voor een luxe uitstraling. De Fractions kunnen geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. De ruimte wordt beïnvloed door het karakter van het individu en kan indrukwekkende patronen weergeven door de lichtspeling. De accenten zorgen voor de juiste gemoedstoestand en sfeer. Door de lichtsleuven geheel te sluiten wordt de privacy gewaarborgd met een verduisterend effect.

De Unilux Fractions app laat met augmented reality zien hoe Fractions in uw situatie passen en geeft ook een prijsindicatie.

Een extra dimensie aan uw interieur

Soms kan een kleine verandering een wereld van verschil maken. Fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Fractions geven uw interieur een extra dimensie. Het lichtspel decoreert de ruimte en geeft een artistieke of zelfs romantische touch aan uw thuisgevoel. U blijft natuurlijk zelf de creator; de patronen kunnen groter of kleiner gemaakt worden tot de perfecte sfeer gevonden is.

Premium quality, gegarandeerde qualiteit

Accuratesse is essentieel bij de vervaardiging van Fractions. Unilux is het gewend om premium producten op maat te leveren en levert dan ook alleen het allerbeste. Alle Fractions worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Door eigen productie in Nederland kunnen we de maatvastheid en kwaliteit garanderen, zodat u altijd de optimale Fractions voor uw woning, praktijk of bedrijf ontvangt. Zagen, constructie, poedercoaten, assemblage en gereedmaken voor verzending: alle stadia van het productieproces hebben we volledig in eigen hand.