• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Artelux gordijnen

Artelux gordijnen in Haarlem bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Zoekt u in Haarlem naar luxe gordijnen van hoge kwaliteit? Bekijk dan snel de collectie Artelux gordijnen bij Leeuwenkamp Woninginrichting. Wij hebben een breed assortiment aan Artelux gordijnen. Denk hierbij aan verduisterende gordijnen, inbetween gordijnen en overgordijnen. Nieuwsgierig geworden naar enkele voorbeelden? Neem dan snel een kijkje op onze website of maak een afspraak om eens wat voorbeelden in het echt in onze winkel te bekijken. Onze vakmensen helpen u in de regio Haarlem met alle plezier!

De elegantie van Artelux gordijnen

Artelux staat al meer dan 25 jaar bekend om haar elegante, rijke en sfeervolle gordijnen en gordijnstoffen. Bij Artelux gordijnen zijn functionaliteit en uitstraling altijd perfect met elkaar verbonden en in balans. Artelux heeft oog voor balans! Artelux gordijnen en stoffen zijn zo uiteenlopend dat wij bij Leeuwenkamp voor iedereen in Haarlem wat in huis hebben! Zo hebben we Artelux verduisterende gordijnen voor als u het helemaal donker wil hebben. Maar zo hebben we ook Artelux inbetween gordijnen voor als u het licht beter wil regelen in uw huis. Wat voor een gordijnen u ook zoekt: Leeuwenkamp Woninginrichting heeft het voor u in huis!

Leeuwenkamp Woninginrichting | Service aan huis in Haarlem

Al meer dan 40 jaar is Leeuwenkamp een echt familiebedrijf. Al jaren wordt onze kennis en kunde van vader op zoon doorgegeven. Zodoende hebben wij ons tot echte vakspecialisten ontwikkeld! Op deze manier kunnen wij in de regio Haarlem service altijd voorop zetten. Interesse in Artelux gordijnen? Wij komen graag bij u langs om met u mee te kijken en met u mee te denken. Wij voorzien u met deze service altijd van professioneel advies. Maak gerust een afspraak met onze experts om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op voor Artelux gordijnen

Bent u ook klaar voor de elegante gordijnen van Artelux in huis? Neem dan snel contact op met Leeuwenkamp Woninginrichting. Wij helpen u graag verder in de regio Haarlem, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal en Hoofddorp. Bel ons gerust om een in de winkel langs te komen. U belt ons op 023 – 535 8003. U mailt ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. Dan nemen wij gauw contact met u op!

Kies voor Artelux gordijnen bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Twijfelt u nog over Artelux gordijnen bij Leeuwenkamp Woninginrichting? Lees dan snel de voordelen die u in Haarlem en omgeving bij ons krijgt:

  • Service aan huis in de omgeving Haarlem
  • Gratis meting
  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Professioneel advies over uw Artelux gordijnen
  • Kundige plaatsingsservice